dinsdag 2 december 2014

Terug van weggeweestVorig jaar, begin oktober, werd ik ineens heel erg ziek. Ik werd wekenlang in kunstmatige coma gehouden en toen ik wakker werd lag ik op IC, aan de dialyse - omdat mijn nieren uitgevallen waren - met een open buik en zonder rechtervoet. Ik wil verder geen uitleg geven over wat er allemaal aan de hand was, alleen dat het met mijn nieren goedgekomen is, dat ik na de voet ook nog mijn hele been ben kwijtgeraakt, en dat die buikwonde nog steeds niet helemaal dichtgetrokken is, wel bijna.

Ik was iets meer dan zes weken op IC, daarna nog een aantal weken in het ziekenhuis op de afdeling en daarna tien maanden in een revalidatiecentrum. 

Sinds half oktober dit jaar woon ik weer zelfstandig in een aanleunwoning van een verzorgingstehuis. Ik dop mijn eigen boontjes, voor zover mogelijk, en heb hulp in de buurt wanneer nodig. 
Dit is zo ongeveer het verhaal om uit te leggen waarom er niets meer verscheen op dit blog.

Maar ... nu ben ik er weer. Ik ben alweer druk aan het werk aan mijn website www.spirituelevrienden.com  en ik ben van plan om ook hier weer af en toe wat mooie teksten, citaten, sprokkels te plaatsen. Ik hoop dat jullie me blijven volgen.


Foto: de kerk van mijn nieuwe woonplaats: Blauwhuis (Blauhûs) in Friesland.

7 opmerkingen:

joo-expo zei

wat een moeilijk jaar zal dat geweest zijn...
wat fijn dat je weer terug bent!

Fran zei

Dank je wel :))) Het was inderdaad heftig.

will-Art zei

Hemeltje lief!
Dat is niet niks.
Ze hebben je goed te pakken gehad.
Hopelijk redt je het zo goed als het kan.
Veel sterkte!

Fran zei

Dank je wel René! Het is inderdaad allemaal nogal zwaar om te verwerken en om mee te leven, maar ik kan weer genieten van de mooie dingen, zoals mijn website en veel mooie blogs. Ook facebook is een medium waar ik nu graag vertoef om contact te houden met mijn vrienden.

Walter zei

Dat is schrikken lieve Fran! Op weblog zal ik je graag blijven volgen en wens ik je heel veel liefde en sterkte toe.
Aan twitter en facebook waag ik mij niet. Ik houd het graag simpel.
Een zeer warme groet en ik hoop je weer regelmatig op bloggen tegen te komen. xxx
Walter.

Fran zei

Het leven gaat soms raar tekeer, Walter; en eens komen we er wel achter wat hier allemaal de bedoeling van is. Dank je wel voor jouw lieve bericht en mooie feestdagen gewenst. Ik doe mijn best om in 2015 weer regelmatiger mooie dingen te plaatsen op mijn blog. Nu werk ik vooral aan mijn website http://www.spirituelevrienden.com

Walter zei

Natuurlijk heb ik er even gekeken Fran....Ik wens je alle goeds!